Monday, June 8, 2009

Bangkok

salam to all...sekarang aku masih berada dlm mood cuti yang tak berape ummph...maksudnye tak best la...-sigh-......tapi aku ambil kesempatan waktu yg x best ni utk settlekan kerje-kerje sekolah yg menimbun itu...akhirnya boleh la skang aku bernafas dengan lebih lancar....hehehe...

hari tu ade la member aku ni..dia seorang model cum postgrad student...hehehe..ajak aku bercuti di bengkok (bangkok)..aku mula memikirkan kos yang akan diperlukan sekiranya pergi ke sana..almaklumla..ini 1st time nk g oversea.(padahal kt border msia je)..tp member aku yg model cum postgrad student itu menjelaskan bahawa kos yg diperlukan hannya rm 700..aku pun berasa girang...sbb quite cheap la...kalau aku g cuti dalam msia pun budget lebih kurang tu je..kire ok la tu

sesiape pernah pegi bangkok angkat tgn...hehee..best ke bangkok tu?aku tgk crowded jer (dlm filem la)...aku prefer pegi pattaya atau phuket sbb more nature dan bleh mandi pantai..

tapi aku on je kalau jadi..InsyaAllah...nnt aku nk google bangkok nak tgk ape yg menariknye di situ...

6 comments:

  1. u jadi travelling planner okay!!!!

    ReplyDelete
  2. mane bleh...u la..u yg suggested this kan..ajak la mmbr yg lain..br meriah u ollss!!!

    ReplyDelete
  3. wow!!! meor dah join the club la heh heh heh...tak sia sia aku cucuk jarum suruh ko bukak blog...tapi tulis yang bebaik jer tau, kang anak murid ko jumper susah lak hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahaaha..thanx lok....mesti la wei..yg buruk wat pe nk cite..nnt anak murid baca...abis ler..hha

    ReplyDelete
  5. g mengurut kat bangkok ke? hahah..ZOOM MALAYSIA LA..huhu..

    ReplyDelete
  6. bleh jgk..nake compare btween msia and thai's massager..bleh?jom la lang..lang..lang..

    ReplyDelete